10-rittenkaart voor o.a. bootcamp, zumba, yoga of pilates voor 1 - 2 personen bij MasFlow

Tot 62% korting.
3 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop


Werk aan geestelijke en lichamelijke gezondheid door middel van afwisselende, opbouwende groepslessen die zich richten op souplesse.

Reviews van klanten


This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 10-rittenkaart voor groepslessen voor 1 persoon (waarde € 65)
  • € 49,99 voor 20-rittenkaart voor groepslessen voor 1 persoon (waarde € 130)
  • € 49,99 voor 10-rittenkaart voor groepslessen, voor 2 personen (waarde € 130)

Bij PlusFit doen we verschillende oefenen voor de conditie, de spieren, het evenwicht en de lenigheid. Deze les is bedoeld voor personen vanaf 50 jaar. Pilates is een krachtige trainingsmethode voor lichaam en geest. De nadruk van deze training ligt op het middengebied van het lichaam. Naast mentale rust, helpt Pilates aan een betere lichaamshouding en sterke buik- en rugspieren. Zumba® Fitness is een goede work-out voor mensen die van dansen houden. En het is bovendien een fijne mengelmoes van allerlei stijlen, zoals salsa, reggaeton en dancehall. Lekker tropisch dus. En je lichaam krijgt ook een flinke oppepper, want veel spiergroepen worden tijdens deze dans aangesproken. Yoga is een uitstekende manier om lichaam en geest in balans te laten brengen. Bij yoga ligt de nadruk ligt op ontspannen en onthaasten. Dit door middel van verschillende lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen. Geen ingewikkelde poses en daardoor makkelijk te volgen voor ieder niveau. Even de focus op jezelf, je ademhaling en je spieren. Voor je conditie en spierversterking kan je terecht bij een les bootcamp of total body workout. Kijk op masflow.nl/lesrooster voor het lesrooster.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is deze nog een jaar geldig op lesdagen. Check het rooster online op masflow.nl/lesrooster/
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@masflow.nl o.v.v. Groupon.
Meer info
: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MasFlow


Bij MasFlow vinden ze het belangrijk dat je geïnspireerd raakt door jezelf. Of dat nu tijdens zumba of pilates is. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en elke les voelt als een feestje. Een mooie gedachte én je wordt er nog fit door ook.

MasFlow

Sportschool, Fitnessles
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.