sluit
TTD Launch

FysioXperience

2 locaties

Massage van 30, 60 of 90 minuten naar keuze bij FysioXperience in Brunssum of Valkenburg

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode APP. Eindigt 2-6.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je lichaam onder handen nemen door een professionele massagetherapeut en loop met ontspannen spieren de praktijk uit.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Massage naar keuze van 30, 60 of 90 minuten
  • Door één van de professionele massagetherapeuten van FysioXperience
  • Je kan terecht in Brunssum of Valkenburg
  • Bekijk hier uit welke massages je kan kiezen:
30 minuten 60 minuten 90 minuten
  Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage
Bindweefselmassage Bindweefselmassage  
Triggerpointmassage Triggerpointmassage Triggerpointmassage
  Sportmassage Sportmassage
  Deep-tissue-massage Deep-tissue-massage
Rug-nek-schoudermassage Rug-nek-schoudermassage  
Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage Zwangerschapsmassage

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0457 854 245. 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Ook geldig in de avonduren. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Geldig voor de vestigingen in Brunssum en Valkenburg. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over FysioXperience

De fysiotherapiepraktijk FysioXperience heeft twee moderne vestigingen in Brunssum en Valkenburg aan de Geul. Hier staan de therapeuten met elk hun eigen specialisaties voor je klaar om je te helpen met jouw fysieke klachten. In de praktijk is ook een sportruimte waar je personal training kan krijgen. Daarnaast worden er allerlei massages aangeboden voor bijvoorbeeld spierherstel, maar ook om lekker te kunnen ontspannen. Beide praktijken zijn goed bereikbaar met de auto en je hebt er altijd een plekje voor de deur.