Massagepraktijk Hans Prins

Voetreflexzonemassages van 30 minuten bij Massagepraktijk Hans Prins in Leiden

Tot 72% korting.
Kies optie

In een Notendop


Na een intakegesprek om achter de (fysieke of psychische) oorzaak van je klachten te komen, stelt Hans Prins een behandelplan voor je op.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Waar druk voelen in het dagelijks leven niet bepaald een pretje is, kan het voor je welzijn geen kwaad de druk af en toe ook eens op te voeren. Laat dat vooral aan de expert over met voetreflexzonemassages bij Massagepraktijk Hans Prins.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1x een voetreflexzonemassage van 30 min. (waarde € 64,95)
  • € 54,99 voor 3x een voetreflexzonemassage van 30 min. (waarde € 194,85)

Voetreflexologie is gebaseerd op een holistische visie waarbij niet alleen naar je lichamelijke gesteldheid wordt gekeken, maar ook naar psychische oorzaken van problemen. Daarom vindt er voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek plaats. Afhankelijk van het aantal behandelingen dat je kiest, wordt dan een behandelplan opgesteld.

Bij de Chinese variant van voetreflextherapie wordt er, net als bij de westerse variant, druk uitgeoefend op reflexpunten van de voeten. Maar de Chinese voetreflextherapie werkt behalve op de reflexzones ook op meridianen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën. Meridianen vormen samen een energetisch systeem in het lichaam en voorzien het lichaam van energie. Door op de meridianen en acupunctuurpunten in te spelen wordt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam geactiveerd.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. 26 september t/m 22 oktober 2018).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.voetreflexhans.nl/index.php/contact met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Massagepraktijk Hans Prins


De Massagepraktijk van Hans Prins in Leiden (De Waard) biedt een keur aan Chinese massages. Hans Prins heeft het masseren van de besten geleerd: in 2011 en 2012 volgde hij in China aan de Universiteit van Beijing een cursus Chinese Lichaamsmassage. Zo kent hij de kneepjes van een An Shen-massage, het beste van Chinese acupressuur en westerse massagetechnieken, masseert hij tijdens een voetreflexbehandeling de reflexzones en brengt-ie in een Chinflex-behandeling twee soorten Chinese en westerse massagetechnieken samen.

Massagepraktijk Hans Prins

Massage, Reflexologie, Natuurgeneeskunde
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.