sluit
Gebruik code ZATERDAG en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Massagepraktijk Herodicus

Albatroslaan 215, Lelystad

Ontspanningsmassage van 45 of 60 minuten bij Massagepraktijk Herodicus in Lelystad

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code ZATERDAG. Ends 1-10.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Een moment voor jezelf? Ga voor een ontspanningsmassage in een rustgevende, schone en fijne massagepraktijk door een gediplomeerde masseur.

Over deze deal

  • Ontspanningsmassage van 45 of 60 minuten
  • Kom zowel lichamelijk als in je hoofd tot rust
  • Deal met stress en rusteloosheid
  • Verlicht lichamelijke klachten

Werkwijze

  • Je begint met een intakegesprek om jouw klachten en wensen duidelijk te maken
  • Je kan tijdens de massage altijd aangeven of je meer of minder druk wil
  • Je hoeft geen handdoek mee te nemen
  • Tijdens de massage zal er niet tot weinig gesproken worden
  • Zo kom je echt toe aan ontspannen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op https://www.herodicus.nl/massage. Niet geldig op feestdagen. o.v.v. Groupon. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimaal 24 uur van te voren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Massagepraktijk Herodicus

Bij Massagepraktijk Herodicus, gelegen in Lelystad, staat jouw ontspanning op één. ''Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen'', is de visie. Je neemt plaats op de bank bij Mart. Mart vraagt naar je ervaring met massages en naar je wensen qua massage. Eventuele klachten en belangrijke informatie worden besproken voor de massage, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Mart geeft je graag uitleg en informatie over hoe hij te werk gaat, maar luistert vooral naar jouw wensen. De massages zijn geschikt voor mensen die zich gespannen voelen, nek- of rugpijn hebben, je veel stress ervaart of vaak moe bent. De massages kunnen je helpen beter te slapen, pijn te verminderen en je nieuwe energie te geven. Maar ook zonder klachten kan je een massage boeken. We kennen allemaal de hectiek van het dagelijks leven en soms heb je gewoon een moment voor jezelf nodig. Dus reserveer eenvoudig via de website binnen 2 minuten jouw ontspanningsmoment en dan is het niets meer dan wachten op jouw verwenmoment.