Geen nieuwe meldingen

Massagepraktijk Ontspanning

Pietersberg 67, Alphen aan den Rijn

1, 3 of 5 keer een massage bij je thuis door Massagepraktijk Ontspanning

60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Geef je een uur over aan een weldadige ontspanningsmassage of pijnreducerende massage gericht op het verminderen van chronische pijn.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 22,99 voor 1 massage naar keuze van 60 minuten (waarde € 49)
  • € 54,99 voor 3 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 147)
  • € 89,99 voor 5 massages naar keuze van 60 minuten (waarde € 245)

De massage wordt gegeven bij jou thuis, op het werk of bij Massagepraktijk Ontspanning zelf, waar je maar wil. De masseuse van Massagepraktijk Ontspanning komt naar je toe met een (mobiele) massagetafel. Houd er rekening mee dat je binnen de gemeente Alphen a/d Rijn parkeerkosten betaald en daarbuiten reiskosten.

De afspraak begint met een intake waarna je kan kiezen uit ontspannende massage of een pijnreducerende massage. En dan… een uur lang ontspannen en hoef je nergens meer aan te denken.

Je kan kiezen uit de volgende massages:

  • Ontspanningsmassage
  • Lomi Lomi-massage
  • Pijnreducerende massage

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag. Alleen voor nieuwe klanten van Massagepraktijk Ontspanning.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor een massage op locatie betaal je binnen Alphen a/d Rijn geen reiskostenvergoeding, alleen de parkeerkosten. Daarbuiten, tot 25 km reisafstand vanaf de praktijk, bedragen de reiskosten € 0,50 per km.
Reserveren: minimaal een week vooraf, telefonisch op 0622 224 420 of online op massagepraktijkontspanning.nl/groupondeal-boeken/.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. De groupon is persoonsgebonden. De datum/tijd kan tot 1 week voor de afspraak wederzijds gewijzigd worden.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Massage mogelijk bij je thuis, op locatie of bij Massagepraktijk Ontspanning aan huis. Géén erotische massage. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Massagepraktijk Ontspanning

Bij Massagepraktijk Ontspanning kan je niet alleen terecht voor een ontspanningsmassage. Nicolien Ietswaard verzorgt hier namelijk ook massages voor pijnverlichting, Lomi Lomi massages, Hot Stone massages en gezichtsmassages. Verder kan je bij haar terecht voor een gezichtsbehandeling of het aanbrengen van make-up.