Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Sierra Leone traagschuim, latex en pocketvering matras 27cm, inclusief verzending

Sierra Leone traagschuim, latex en pocketvering matras 27cm

€ 299,99
€ 209,95
30% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze matras “Sierra Leone” heeft een dikte van 27cm en een zomer- en winterzijde om bij deze seizoenen het matras om te draaien.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Zenitude Bvba

Samenstelling van de matras:

  • Zomerzijde hoes: microvezel polyester
  • Winterzijde hoes: extra zachte en luxueuze dubbele stretch Jacquard en polyester
  • Vulling van de hoes aan de zomerzijde hoes: verfrissend met anti-allergisch polyester
  • Vulling van de hoes aan de winterzijde hoes: 10mm traagschuim en anti-allergische polyester vezel vulling voor optimaal ademend vermogen  - Technologie van matras: • High Density traagschuim in de hoes voor een zacht opvang en een vermindering van de drukpunten • Slaapcomfort van de zomerzijde: polyurethaanschuim 27kg/m³ • Dubbel slaapcomfort van de winterzijde: 50 kg/m³ High Density traagschuim + High Resilience schuim verrijkt met microdeeltjes van latex ingebracht in de celstructuur van het schuim 45kg/m³ • Pocketverenkern 180mm hoog (onafhankelijk van elkaar en deze volgen de contouren en bewegingen van het lichaam - 732 veren voor een matras van 140x190 cm) vrij van een schuimkuip met gebruik van versterkte veren aan de randen voor maximale ventilatie van de matras

Specifieke kenmerken van de matras: - Ondersteuning: stevig - Opvang: zacht - Gewichtsverdeler: non-woven stof voor een extra ondersteuning van de rug - Uitstekende eenheidselasticiteit voor een perfecte slaaponafhankelijkheid - Oeko-Tex gecertificeerd - Matras dikte: 27cm - Horizontale handvaten

De pluspunten van de matras: - Omkeerbaar matras - Uitstekende ventilatie voor een perfecte vochtafvoer - Voordelen van traagschuim: verlichting van drukpunten, natuurlijke uitlijning van de wervelkolom, vermindering van spierspanning en rugklachten - Slaaponafhankelijkheid: pocketveren absorberen trillingen zodat de bewegingen van ene slaper de slaap van de andere niet verstoren - Pocketveren vergemakkelijken de afvoer van warmte en vochtigheid

Verdere informatie: - Gewicht per matras: • 90 x 190 : 26kg • 140 x 190 : 33kg • 160 x 200 : 40kg • 180 x 200 : 45kg - Matras opgerold en gecomprimeerd geleverd voor hygiënemaatregelen en gebruiksvriendelijk transport met een verminderde ecologische voetafdruk. Kan tot 48 uur duren totdat de matras zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt - Land van oorsprong: België - Garantie: 5 jaar

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 12/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Lineapura van 23-09-2021.
Meer info: Producten verkocht door Zenitude Bvba. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: kimberly@zenitude.eu. Geregistreerd adres:
53 Rue des Tilleuls
7740 Warcoing, Pecq
BE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.