Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 jaar lang (52 nummers) televisiegids MAX Magazine op je deurmat

Kies optie

In een Notendop

Lees televisietips, maar ook persoonlijke verhalen van mensen met een bijzondere levensstijl, interessante columns en actuele nieuwtjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marijke
5 beoordelingen3 beoordelingen
september 14, 2021
heel goed, ze krijgen van mij een pluim

Over deze deal

  • 1 jaar lang (52 nummers) MAX Magazine op je deurmat
  • Lees wekelijks een televisiegids en magazine in één
  • Met verdieping in actuele zaken
  • Puzzels met winacties, tips en columns
  • Gratis advies van De MAX Ombudsman
  • 6x per jaar het MAX ledenblad vol aanbiedingen
  • MAX Magazine wordt door heel Nederland geleverd
  • Na het jaar loopt je abonnement door voor de reguliere prijs

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. De adresgegevens van nieuwe abonnees worden maandelijks aan MAX Magazine doorgegeven, dus je eerste nummer verschijnt in de volgende maand.
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Je abonnement loopt na het jaar door. Je abonnement kan je eerder opzeggen, in het tweede jaar maandelijks. Het tijdschrift wordt elke week verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MAX Magazine

MAX Magazine is meer dan een omroepgids: niet alleen vind je een actueel overzicht van wat er wekelijks wordt uitgezonden op radio en tv, het is ook een veelzijdig magazine voor senioren. Zo lees je openhartige interviews, columns, tips over gezondheid, huis & tuin en leuke dagjes weg. Puzzelaars kunnen helemaal hun hart ophalen: elke week kan je meedoen en leuke prijzen winnen. Bovendien ontvang je 6 keer per jaar het MAX ledenblad en krijg je gratis advies van de MAX Ombudsman.