Geen nieuwe meldingen
Takeout Takeout Icon for Deal Badging Afhalen

Maximas

Maximaplein 7, Leusden

Wandel of fiets-arrangement met lunchpakket of picknicktas afhalen bij Maxima's in Leusden

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Wandelen of fietsen met o.a. koffie/thee, gebak, belegde broodjes (met brie, carpaccio en kruidenkaas met komkommer), yoghurt, fruit en sap.

Over deze deal

  • Wandel of fiets-arrangement met lunchpakket of picknicktas
  • Haal jouw pakket af en ga met de fiets of lopend op pad
  • Om goed voorbereid de omgeving te verkennen
  • Start je avontuur in Leusden uiterlijk 15 mei 2021
  • En haal het bijbehorende pakket tussen 11.00 en 15.00 uur af


Inhoud lunchpakket Inhoud picknicktas
Wandelroute van 8,5 km of fietsroute van 25 km Wandelroute van 8,5 km of fietsroute van 25 km
Koffie of thee Koffie of thee
Gebak van de dag Gebak van de dag
3 kleine broodjes (belegd met brie, carpaccio en kruidenkaas met komkommer) 3 kleine broodjes (kunnen per moment variëren)
Yoghurt Yoghurt
Fruit Fruit
Flesje sap Flesje sap
Flesje water Rauwkostsalade
  Soep van de dag

Wat je moet weten

Geldig van dinsdag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren reserveren via e-mail op maximasleusden@gmail.com. Je krijgt een bevestiging van je reservering. Alleen geldig voor afhalen tussen 11.00 en 15.00 uur. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig t/m 15/05/2021 Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Maxima's

Maxima's is een buurtrestaurant in het warme hart van Leusden-Zuid, waar elke leeftijd en elk gezelschap welkom is. En omdat gezelligheid geen tijd kent, kunnen families, buren en vrienden hier terecht voor een kop koffie, lunch, diner, barbecue, high tea of authentieke Indonesische hap. Uitbaters Paul en Daan hebben hun gastvrije best gedaan om voor iedere bezoeker een ongedwongen sfeer te creëren. Zo kan je bijvoorbeeld ook prima in je eentje komen dineren, want elke woensdagavond staat er een gezellige avond op het menu aan de aanschuiftafel. Wat een mooie gelegenheid creëert om kennis te maken of bij te kletsen met je buurtgenoten. En heb je wat te vieren, dan verzorgen de gastheren met vol enthousiasme een privéfeest op maat. Je vindt Maxima's in het MFC Antares in de wijk Tabaksteeg.