Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Stimulatie van je haargroei met een XL Hair-behandeling bij Medica Estetica in Rotterdam, Rijswijk of Breda

Kies optie

In een Notendop

Bij deze behandeling wordt hyaluronzuur geïnjecteerd in je hoofdhuid om de haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als je leeftijd kan je je natuurlijke kapsel niet kiezen, heb je de toename ervan niet in de hand en is het vanaf een bepaald moment lastig te verbergen. (Ver)stop je haar niet langer met XL Hair-behandelingen bij Medica Estetica.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor 1 XL Hair-behandeling
  • € 349,99 voor 6 XL Hair-behandelingen
  • € 449,99 voor 8 XL Hair-behandelingen

Bij deze behandeling wordt met een dunne naald hyaluronzuur en vitaminen in je hoofdhuid geïnjecteerd. Het doel van de behandeling is die hoofdhuid voedingsstoffen te bieden om actieve en gezonde haargroei te stimuleren. De haren groeien doorgaans dikker en steviger terug. Haarfollikels met minder haren kunnen hierdoor weer meer haren produceren. Het is dus wel belangrijk dat er nog haarfollikels aanwezig zijn.

Deze methode is geschikt voor verschillende patronen van kaalheid. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Kies je voor meerdere behandelingen, dan zullen deze wekelijks plaatsvinden. Na vier weken zal dit nog eens per vier weken zijn. Het resultaat is in de regel na 6 tot 9 maanden zichtbaar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. In het weekend of 's avonds is in overleg ook mogelijk.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 226 0983 (voor de locaties Rotterdam en Rijswijk) of 076 204 2101 (voor de locatie Breda), o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De behandeling is niet mogelijk bij zwangerschap, borstvoeding en stollingsziekte. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medica Estetica

Bij Medica Estetica kan je terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zonder snijden die worden uitgevoerd door dokter Firdausi en dokter Köse. Zij hebben zich gespecialiseerd in anti-ageing en cosmetische geneeskunde, ze deden ervaring op in binnen- en buitenland en zij volgden diverse cursussen op hun vakgebieden. Medica Estetica is onder meer bekend van het RTL4-programma Lifestyle Experience en is gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Breda.