Geen nieuwe meldingen

Stieltjesstraat 78, Rotterdam

Haartransplantatie met 150, 550, 800 of 1200 grafts bij Medica Estetica Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Een natuurlijk ogende bos haar op je hoofd dankzij een haartransplantatie door middel van de unieke FUE-methode, inclusief gratis consult.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 369 voor een haartransplantatie 150 grafts (waarde € 750)
  • € 959 voor een haartransplantatie 550 grafts (waarde € 2.100)
  • € 1.379 voor een haartransplantatie 800 grafts (waarde € 3.050)
  • € 2.099 voor een haartransplantatie 1200 grafts (waarde € 6.000)

Haaruitval. Beginnende kaalheid op jonge leeftijd. Of steeds diepere inhammen. Met name voor mannen is dit een vervelend probleem. Maar gelukkig wel een, waar iets aan te doen is. Bij Medica Estetica kan je door middel van de FUE-methode iets aan deze kaalheid doen. Voor de behandeling vindt er een uitgebreid gratis consult van 30 minuten plaats met de dokter. Er wordt dan naar het te behandelen gebied gekeken en of het behandelbaar is. Alles in orde? Dan kan de behandeling van start gaan. Dokter Kamran Firdausi maakt door middel van kleine sneetjes in de hoofdhuid ruimte voor de grafts (haarzakjes). Hoelang de behandeling duurt, is afhankelijk van het aantal te plaatsen grafts, maar doorgaans duurt dit zo’n 4 tot 6 uur. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat de haarzakjes 1 voor 1 worden uitgeboord. Dokter Kamran Firdausi besteedt veel aandacht aan de positie van de haarlijn voor het meest natuurlijke resultaat. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Of je direct weer aan het werk zou gaan, ligt aan jezelf en hoe je je precies voelt. Doordat het gaat om zeer fijne incisies, is er minimale weefselschade. Na 8 tot 12 maanden is het volledige resultaat te zien. Deze haartransplantatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Medica Estetica

Bij Medica Estetica is onder meer bekend van RTL4 programma Lifestyle Experience. Hier kan je terecht voor (niet)-chirurgische medisch-cosmetische behandelingen, uitgevoerd door dokter Kamran Firdausi. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heeft zich daarna gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, van maandag t/m vrijdag. Weekenden en avonden in overleg.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: let op, geen (deel-)restitutie mogelijk.
Reserveren
: verplicht telefonisch op 010-226 09 83, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info
: minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medica Estetica Den Haag