Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Behandeling voor stimulatie haargroei bij Medica Estetica Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling is ontwikkeld om haargroei op je hoofd te stimuleren en symptomatische haaruitval tegen te gaan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor 1 XL Hair behandeling (waarde € 150)
  • € 139 voor 3 XL Hair behandelingen (waarde € 450)
  • € 219 voor 5 XL Hair behandelingen (waarde € 750)

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Deze stof hydrateert de huid op je hoofd maar ook de wenkbrauwen, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. De cellen van haarwortels worden actiever, en verdere haaruitval wordt tegen gegaan. Deze methode is geschikt voor verschillende patronen van kaalheid. Meestal zijn er 4 of 5 behandelingen nodig voor optimaal resultaat

Medica Estetica Rotterdam

Bij Medica Estetica kan je terecht voor niet-chirurgische medisch cosmetische behandelingen, uitgevoerd door dokter Kamran Firdausi. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zich daarna gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Dit met diverse cursussen in binnen- en buitenland en relevante ervaring. Jaarlijks bezoekt dokter Firdausi de European Masters in Aesthetic & Anti-Aging Medicine in Parijs, één van de grootste congressen op het gebied van de cosmetische geneeskunde in Europa.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. In het weekend en 's avond mogelijk in overleg.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 226 0983, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Je hebt tussen 4 en 5 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medica Estetica Rotterdam