Geen nieuwe meldingen

3 locaties

1-5 keer een medische peeling bij Medica Estetica Rotterdam, Breda of Rijswijk

Kies optie

In een Notendop

De behandeling is er op gericht je huid weer een gave gladde oppepper te geven met behulp van een zelf neutraliserende peeling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39 voor 1 keer een medische peeling (waarde € 100)
  • € 99 voor 3 keer een medische peeling (waarde € 300)
  • € 149 voor 5 keer een medische peeling (waarde € 500)

Deze peeling verwijdert dode huidcellen en mee-eters, stimuleert huidvernieuwing en activeert en revitaliseert diepere huidlagen. De peeling zelf hoef je niet te verwijderen, want die is zelfneutraliserend en verwijdert dus ook nog zichzelf - daarom was je je gezicht na afloop niet. Na de peeling wordt nog wel een crème aangebracht, afgestemd op je huidtype.

Medica Estetica Rotterdam

Bij Medica Estetica kan je terecht voor niet-chirurgische medisch cosmetische behandelingen, uitgevoerd door dokter Kamran Firdausi. Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zich daarna gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Dit met diverse cursussen in binnen- en buitenland en relevante ervaring. Jaarlijks bezoekt dokter Firdausi de European Masters in Aesthetic & Anti-Aging Medicine in Parijs, één van de grootste congressen op het gebied van de cosmetische geneeskunde in Europa.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 226 0983 o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medica Estetica Rotterdam