Geen nieuwe meldingen

Hommelseweg 65, Arnhem

Afvallen en detoxen met pressotherapie + elektrostimulatie bij Huidkliniek Esma in Arnhem

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Tijdens de behandeling krijg je 30 min. een pak aan dat een luchtdrukmassage geeft en o.a. cellulite en overgewicht te lijf gaat.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Robert
6 beoordelingen3 beoordelingen
december 19, 2020
Hele live en gezellige en betrokken vakvrouw
E
ErikTOP REVIEWER
8 beoordelingen7 beoordelingen
september 10, 2020
Kundig en plezierig personeel!
D
Deeptie
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 5, 2020
Eerlijk en professioneel.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 12, 2020
Gunay is erg aardig en vakkundig

Over deze deal

Net als bij het zetten van een kop thee moet er in een stressvol leven soms eerst druk op worden gezet om vervolgens stoom af te blazen en lekker te ontspannen. Ga fluitend door het leven bij Huidkliniek Esma.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor 1x pressotherapie + elektrostimulatie (waarde € 80)
  • € 54,99 voor 3x pressotherapie + elektrostimulatie (waarde € 240)
  • € 94,99 voor 6x pressotherapie + elektrostimulatie (waarde € 480)
  • € 134,99 voor 9x pressotherapie + elektrostimulatie (waarde € 720)

Presso- of compressietherapie is een combinatie van luchtdrukmassage, lymfedrainage en infraroodwarmte. De behandeling is ontwikkeld om je stofwisseling te activeren, de doorbloeding te verbeteren, je lichaam te ontgiften, je huid te verstevigen, je spieren te versterken, cellulite en lokale vetophopingen aan te pakken en stress en vermoeidheid te verminderen. Tijdens de behandeling lig je op een behandelbed annex compressie-apparaat en krijg je een pak aan dat je benen, armen en buik apart van elkaar een computergestuurde luchtdrukmassage geeft. Dat pak wordt licht verwarmd en wordt volgens een patroon opgepompt waarna het weer leegloopt. Door de verschillen in druk worden je lymfen gestimuleerd om voedingsstoffen, vet en vocht af te voeren. De infraroodwarmte wordt ingezet om je vetverbranding te versnellen, spieren te ontspannen en gewrichten soepeler en flexibeler te maken.

De behandeling duurt 30 minuten per keer en is goed te combineren met een cavitatie-behandeling, die zich richt op de afbraak van vetcellen in kleine zones.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 7 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 026 351 9951, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Huidkliniek Esma

Bij het kleinschalige Huidkliniek Esma in hartje Arnhem wordt altijd de aandacht en tijd genomen voor een persoonlijke behandeling. Voor elke behandeling vindt er dan ook een intakegesprek plaats waarbij het hele traject stap voor stap wordt doorlopen. Als je van acne, littekens of andere onzuiverheden af wil, ben je hier aan het vertrouwde adres. Maar ook voor bijvoorbeeld microdermabrasie, couperose, tanden bleken of cavitatie staat de club fanatieke en ervaren medewerkers al meer dan tien jaar voor je klaar.