Geen nieuwe meldingen

Mega-wereldkaart voor aan de muur

Mega-wereldkaart voor aan de muur

Resterende tijd beperkt!
30+ bekeken vandaag
170+ gekocht
170+ gekocht
€ 19,99

In een Notendop

Deze wereldkaart is verkrijgbaar in 3 modellen, is zowel decoratief als educatief en kan zowel thuis als op kantoor opgehangen worden.

Product-details

De details

  • Modellen: Classic, Blue Ocean of Neutral (met natuurlijke, aardse tonen)
  • Grote steden zijn vertegenwoordigd op de kaarten
  • Hoofdsteden zijn duidelijk aangegeven
  • De schaduw van de heuvels en de zee voegt een dynamisch effect toe
  • Afmetingen: 232 x 158 cm (B x H)
  • Komt opgerold in een buis, in 4 delen om gemakkelijk vast te maken aan de muur
  • Lijm niet inbegrepen

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.