MeLife & Smile Wellness Center

Gezichtsbehandelingen naar keuze bij MeLife & Smile Wellness Center in Den Haag

Tot 74% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kies een gerichte behandeling voor oudere huid of acné óf ga voor een persoonlijke boost of een uitgebreide reiniging van je gezicht.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een stralende huid kan een boost zijn voor je zelfvertrouwen én ervoor zorgen dat de zon overbodig wordt. Houd de schijn niet langer op met een gezichtsbehandeling bij MeLife & Smile Wellness Center.

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor 1 gezichtsbehandeling naar keuze (waarde € 90)
  • € 69,99 voor 3 gezichtsbehandelingen naar keuze (waarde € 270)

Je hebt keuze uit deze vier behandelingen met natuurlijke producten om de huid in je gezicht in optimale conditie te brengen:

Organix facial deep cleansing (70 min.)

Bij deze behandeling wordt je gezicht van dode huidcellen ontdaan, worden oneffenheden verwijderd en krijg je een kleimasker om de bloedcirculatie en aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren.

Organix acne treatment (90 min.)

Dode huidcellen worden op een milde manier verwijderd met o.a. massage en hydratatie. Geïrriteerde huid, grove poriën, littekens en vette huid worden aangepakt in deze behandeling gericht op acné.

Organix face rejuvenation (60 min.)

Met een diepe, intense reiniging en een stevige massage wordt je huid van vitaminen en mineralen voorzien, wat celverjonging, collageenaanmaak en bloedcirculatie kan stimuleren.

Organix facial boost (45 min.)

Op basis van de persoonlijke behoeften van jouw huid krijgt je gezicht een gezonde boost die bijvoorbeeld gericht een droge of vette huid de voeding geeft die hij op dat moment nodig heeft.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 9.00 tot 21.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via melifeandsmile.com/booknow/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Keuze uit: Organix facial deep cleansing, Organix acne treatment, Organix facial boost en Organix face rejuvenation. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MeLife & Smile Wellness Center


MeLife & Smile Wellness Center vind je in Den Haag tussen het Sweelinckplein en het Koningsplein en is een rustgevende plek waar je geest, lichaam en huid tot rust kunnen komen. Oprichter Bianca maakte via haar vader kennis met acupunctuur en Chinese geneeskunde en volgde zelf studies over acupunctuur, fysiotherapie, Chinese geneeskunde en natuurlijke geneesmiddelen en voeding en opende vervolgens een wellnesscentrum waarin zij al haar kennis in de praktijk kon brengen. Met MeLife & Smile Wellness Center wil Bianca haar klanten inspireren en helpen om in lichamelijke en geestelijke gezondheid en rust hun persoonlijke levenspad te bewandelen.

MeLife & Smile Wellness Center

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.