Geen nieuwe meldingen

Onbeperkt Turks ontbijtbuffet bij Meram Lelylaan in Amsterdam (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Schep onbeperkt op van o.a. authentieke bladerdeeg-hapjes, groenten, ei, brood, beleg, dips, salade en fruit en drink jus en Turkse thee.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Net zoals het Boze Oog je kan beschermen tegen het kwaad, kan een goed ontbijt je beschermen tegen duizelingen later op de dag, oftewel het kwaad. Goed bekeken dus, een onbeperkt Turks ontbijtbuffet bij Meram Lelylaan.

Kies uit 4 opties

  • € 11,50 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 1 persoon
  • € 22,50 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 2 personen
  • € 44,50 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 4 personen
  • € 66,50 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 6 personen

De ochtend wordt de highlight van jouw dag, want tussen 9 en 12 uur is het Turkse ontbijtbuffet in volle glorie aanwezig bij Meram Lelylaan. En kenmerkend voor de Turkse gastvrijheid is dat dit buffet op alle dagen van de week tot in de puntjes verzorgd is. Je kan onbeperkt opscheppen van o.a. authentieke bladerdeeg-hapjes, groenten, ei, brood, beleg, dips, salade en fruit. En vergezeld door zoveel glaasjes jus d’orange, melk of Turkse thee als je op kan heb je de ingrediënten te pakken voor de zogenoemde belangrijkste maaltijd van de dag.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 9.00 tot 12.00 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Meram Lelylaan

Met 7 vestigingen in Amsterdam en 2 vestigingen in Rotterdam is Turks restaurant Meram meer dan een gevestigde naam te noemen. De succesformule zit hem namelijk niet alleen in het strakke design dat kenmerkend is voor het interieur. Deze aandacht voor detail wordt ook doorgevoerd in het eten: de bijzondere maaltijden verdienen een schoonheidsprijs, maar zijn ook vooral geliefd bij gasten vanwege de rijke smaak. Volgens authentiek Turks recept en met veel passie worden deze door de witte brigade bereid, die tevens garant staat voor zoete lekkernijen zoals klassieke baklava. Meram Lelylaan is de stijlvolle vestiging in Amsterdam-Slotervaart. Je kan hier 's ochtends al aanschuiven om je dag goed te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Tussen de middag zit je hier goed voor koffie met wat lekkers of een fijne lunch. En sowieso vliegen de smakelijk geurende specialiteiten je om de oren wanneer je plaats neemt voor het avondmaal.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.