Geen nieuwe meldingen

Onbeperkt Turks ontbijtbuffet bij Meram Lelylaan in Amsterdam (vanaf 2 personen)

Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Schep onbeperkt op van o.a. authentieke bladerdeeg-hapjes, groenten, ei, brood, beleg, dips, salade en fruit en drink jus en Turkse thee.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net zoals het Boze Oog je kan beschermen tegen het kwaad, kan een goed ontbijt je beschermen tegen duizelingen later op de dag, oftewel het kwaad. Goed bekeken dus een onbeperkt Turks ontbijtbuffet bij Meram Lelylaan.

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 2 personen (waarde € 14,99)
  • € 21,99 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 3 personen (waarde € 21,99)
  • € 29,99 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 4 personen (waarde € 29,99)
  • € 44,99 voor een onbeperkt ontbijtbuffet voor 6 personen (waarde € 44,99)

Van 9.00 tot 12.00 uur is de highlight van jouw ochtend, want dit is het moment dat het Turkse ontbijtbuffet in volle glorie aanwezig is. En kenmerkend voor de Turkse gastvrijheid is dit buffet op alle dagen van de week tot in de puntjes verzorgd. Je kan onbeperkt opscheppen van o.a. authentieke bladerdeeg-hapjes, groenten, ei, brood, beleg, dips, salade en fruit. En vergezeld door een glaasje jus d’orange, melk of Turkse thee heb je de ingrediënten te pakken voor de zogenoemde belangrijkste maaltijd van de dag.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. 5 mei t/m 5 juni 2019 i.v.m. Ramadan).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Meram Lelylaan

Met 7 vestigingen in Amsterdam en 2 vestigingen in Rotterdam is Turks restaurant Meram meer dan een gevestigde naam te noemen. De succesformule zit hem namelijk niet alleen in het strakke design dat kenmerkend is voor het interieur. Deze aandacht voor detail wordt ook doorgevoerd in het eten: de bijzondere maaltijden verdienen een schoonheidsprijs, maar zijn ook vooral geliefd bij gasten vanwege de rijke smaak. Volgens authentiek Turks recept en met veel passie worden deze door de witte brigade bereid, die tevens garant staat voor zoete lekkernijen zoals klassieke baklava. Meram Lelylaan is de stijlvolle vestiging in Amsterdam-Slotervaart. Je kan hier 's ochtends al aanschuiven om je dag goed te beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Tussen de middag zit je hier goed voor koffie met wat lekkers of een fijne lunch. En sowieso vliegen de smakelijk geurende specialiteiten je om de oren wanneer je plaats neemt voor het avondmaal.

Meram Lelylaan

Restaurant, Midden-Oosters
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.