Geen nieuwe meldingen

Mercato Events

Wilhelm Tellplaats 54-56, Hoogvliet

Ontsnappen uit een escaperoom The Evil Pirate of Girls Only Diva voor 2-8 personen bij Mercato Events in Hoogvliet

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Volg landkaarten en geheime routes in de scheepskamer van The Evil Pirate of gebruik je vrouwenbrein om uit Girls Only Diva te ontsnappen.

Wat je krijgt

  • Escaperoom naar keuze
  • Je hebt maximaal 60 minuten om te ontsnappen
  • Uit een van de uitdagende escaperooms
  • Minimumleeftijd om te spelen is 18 jaar

The Evil Pirate (2-8 pers.)

Je bevindt je in een scheepskamer waar landkaarten, geheime ruimtes en antwoorden op vreemde vragen je tot de sleutel leiden om te ontsnappen uit het griezelige piratenschip.

Girls Only Diva (2-8 pers.)

In deze escaperoom vol met mode, make-up, tassen, schoenen en nog meer schoenen voel je je als diva helemaal thuis. Het vereist een vrouwenbrein om de uitdagende puzzels en spellen op te lossen.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op mercato-hoogvliet@hotmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd: 18 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: beide escaperooms zijn niet geschikt voor spelers met claustrofobie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mercato Events

Mercato Events is een veelzijdig funcenter in Hoogvliet waar het woord "uitje" uiteenlopende betekenissen heeft. Zo kan je hier een van de zalen huren om een feestje te vieren, je race skills testen op het circuit met een radiografisch bestuurbare auto, kekke prijzen winnen bij de Doldwaze Bingo Show van Toos Tijger, je brein breken met uitdagende puzzels of tijdens een Quiz Night, ontsnappen uit een van de escaperooms en je handen uit de mouwen steken met een creatieve workshop. En aangezien dit slechts een greep is uit het aanbod, kan je zelf wel invullen dat een kijkje op de website je alleen maar enthousiaster kan maken om met je collega's, vrienden of familie Mercato te bestormen. En tussen deze hilarische, inspannende, creatieve en gezellige uitjes door kan je een hapje eten en drinken bij de foodhal, waar keukens van over de hele wereld vertegenwoordigd zijn. Je vindt hier o.a. Hollandse vis, Japanse wok, Antilliaanse kipsaté en spareribs, Italiaanse pizza en pasta en Pakistaanse curry. En er zijn bij Mercato ook nog verschillende food & fun-uitjes op maat te boeken.

Mercato Events

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel