Geen nieuwe meldingen

Fahrenheitstraat 492, Den Haag

1 of 3 huidverbeterende peelings bij Michelle Moss Body & Beauty Care in Den Haag

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Deze peeling heeft tot doel je huid te verbeteren en te verjongen, en is o.a. geschikt tegen pigmentvlekken door zwangerschap en rokershuid.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Wanneer je jezelf wil laten zien, wil je jezelf graag laten zien zoals je jezelf graag ziet. Stel het beeld van jezelf bij met huidverbeterende peelings bij Michelle Moss Body & Beauty Care.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 1 huidverbeterende peeling
  • € 69,99 voor 3 huidverbeterende peelings

Een peeling duurt in totaal circa 30 minuten. Het is een peeling met 70% hydroxy-zuur met een pH-waarde van 3,5 om je huid niet te irriteren en de celstofwisseling te optimaliseren. De overige bestanddelen van deze peeling zijn citroenzuur-olie en jasmijnolie.

Deze peeling wordt ingezet voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels van een droge, volwassen huid. Ook als deze bijvoorbeeld beschadigd is geraakt door te lange blootstelling aan de zon. De resultaten? Deze behandeling richt zich op het weer laten stralen van je huid, op het verbeteren van de stevigheid en kleur, op het tegengaan van lijntjes en rimpeltjes, op het verbeteren van het vochtgehalte van je huid en op het minimaliseren van poriën. Als je voor de optie van 3 behandelingen kiest, wordt aangeraden 3 weken achter elkaar 1 behandeling te ondergaan voor het beste resultaat.

Let op
Smeer je na de behandeling goed in met zonnebrandcrème, en vermijd het gebruik van make-up.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 19.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via < https://www.michellemoss.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Michelle Moss Body & Beauty Care

Michelle Moss Body & Beauty Care is een schoonheidssalon in de gezellige Haagse Fahrenheitstraat. Eigenaresse Michelle maakt van het beroep schoonheidsspecialiste een missie, door altijd de nieuwste ontwikkelingen te volgen en regelmatig af te reizen naar de Verenigde Staten en weer in de beauty-schoolbanken te zitten. Hierdoor kan ze de zorg(vuldigheid) bieden die je verwacht bij een professionele salon. Van massage tot gezichtsbehandeling, van bodywrap tot microdermabrasie en van mesotherapie of pedicure tot waxen: bij Michelle ben je in vertrouwde handen.

Michelle Moss Body & Beauty Care

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtspeeling, Gezichtsbehandeling