sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Uiterwaardenstraat 113, Amsterdam

Microblading voor de wenkbrauwen bij Beauty bij Emma in Rijnbuurt Amsterdam

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Met deze techniek worden er met kleine ‘naaldjes’ semi-permanente wenkbrauwmake-up aangebracht voor een natuurlijke look.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
annet
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 20, 2021
Hele goeie uitleg

Over deze deal

  • Microblading van de wenkbrauwen
  • Met deze techniek worden er met kleine naaldjes semi-permanente wenkbrauwmake-up aangebracht
  • Voor vollere wenkbrauwen met een natuurlijke look

Beauty by Emma

De immer gezellige Rijnbuurt in Amsterdam is het toneel van je dosis beauty. Hier zit De Wilde Orchidee gevestigd waar sinds 2 jaar Beauty by Emma onderdeel van uit maakt. Beauty by Emma is begonnen als schoonheidspecialist, maar is tegenwoordig ook gespecialiseerd in permanente make-up. Met vele cursussen en masterclasses achter de rug en haar ervaringen in meerdere schoonheidssalons, helpt zij je graag verder. Door samen te werken met De Wilde Orchidee bieden ze een heel breed scala aan behandelingen aan. 

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 0687 672 431. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Deze actie is zonder na behandeling. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beauty bij Emma