sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Achtergracht 66, Weesp

1 of 3x microdermabrasie-behandeling van 45 minuten bij Beauty Kliniek Weesp

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Bij een microdermabrasie-behandeling worden de dode huidcellen op mechanische wijze van je gezicht verwijderd.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
saliha
12 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 6, 2022
Stagiaire dilay neemt de tijd voor de klant. Vriendelijk en nauwkeurig.

Over deze deal

  • 1 of 3x microdermabrasie-behandeling van 45 minuten
  • Je gezicht wordt eerst gereinigd
  • Daarna volgt de dermabrasie-behandeling
  • Je sluit af met een verkoelend masker

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Er wordt aanbevolen de behandelingen te herhalen voor een blijvend resultaat

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0618 826 987, o.v.v. je grouponcodes. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Beauty Kliniek Weesp

Ailin Razaeeparsa is oprichtster en eigenaresse van Beauty Kliniek Weesp. Met haar jarenlange ervaring en bijna 18.000 volgers op Instagram vormt haar salon een betrouwbaar beauty-adres in Weesp. De opening van de salon mét academie, de Royal Beauty Academie, is dan ook een droom die in vervulling is gegaan. Naast het zelf uitvoeren van behandelingen, heeft Ailin een grote groep specialisten opgeleid. De huisspecialiteiten van de salon zijn permanent make up en huidverbetering. Maar een tatoeage laten verwijderen kan hier bijvoorbeeld ook.