sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
The deal you have selected is not available

Skin Clinic Lavien

Elandstraat 77A, Den Haag, Zuid Holland

Microdermabrasie-gezichtsbehandeling met naar keuze iontoforese bij Skin Clinic Lavien in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Bij een microdermabrasie-behandeling worden de dode huidcellen met behulp van kleine kristallen van je gezicht verwijderd.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
K
Kardie
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
6 dagen geleden
Geweldig! Heel professioneel, en neemt echt de tijd voor je. De behandeling zelf ben ik super tevreden over! Dankjewel

Over deze deal

 • 1 of 2 behandelingen microdermabrasie
 • Naar keuze breid je de behandeling uit met iontoforese (mesotherapie)
 • Microdermabrasie (45 minuten):
  • Dieptereiniging (wasgel, uitknijpen mee-eters en puistjes)
  • Microdermabrasie
  • Gezichtsmasker
 • Microdermabrasie + iontoforese (60 minuten):
  • Dieptereiniging (wasgel, uitknijpen mee-eters en puistjes)
  • Microdermabrasie
  • Iontoforese met Vitamine A, E en C
  • Gezichtsmasker

Microdermabrasie:

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Dode huidcellen worden verwijderd zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Iontoforese:

Bij iontoforese worden er doormiddel van negatieve en positieve lading (magneten) werkzame stoffen ingesluisd en andersom. Door de negatieve en positieve lading worden de werkstoffen de huid als het ware ‘ingestoten’, op een dieper niveau dan met een gezichtsmasker of serum mogelijk is. De huidtemperatuur wordt hiermee ook ongeveer drie graden verhoogd, voor zo’n twee uur lang. Hierdoor kan de doorbloeding van de huid worden gestimuleerd, wat vervolgens kan zorgen voor sneller huidherstel en een toegenomen weefselstofwisseling.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag. Na je eerste behandeling heb je nog 3 maanden de tijd voor de tweede behandeling. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht via WhatsApp reserveren op 0628 216 177. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode.

Over Skin Clinic Lavien