Geen nieuwe meldingen

Nesli Beauty Utrecht

Microdermabrasie bij Nesli Beauty in Utrecht Lombok

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Fris je huid op in 30 minuten en laat tegelijk de doorbloeding van je huid en de aanmaak van huidverjongend collageen stimuleren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie (waarde € 59,95)
  • € 84,99 voor 3x microdermabrasie (waarde € 179,85)
  • € 129,99 voor 5x microdermabrasie (waarde € 299,75)

Bij een microdermabrasiebehandeling krijgt de huid eerst een basisreiniging. Daarna gaat de specialist met een speciaal apparaatje over de huid waarmee de bovenste huidcellen worden weggeschuurd met behulp van microkristallen. Dit om de doorbloeding van de huid en de aanmaak van huidverjongend en -versoepelend collageen en elastine te activeren. Doel van de behandeling is een strakkere huid en een schoon en fris uiterlijk. Microdermabrasie wordt ook toegepast bij verstopte poriën, oppervlakkige pigmentstoringen en een zonbeschadigde huid.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling is je voucher nog 3 maanden geldig voor de overige behandelingen op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen en 12 juli t/m 9 augustus 2018)
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op neslibeauty@gmail.com of telefonisch op 0684 454 545, o.v.v. Groupon. Tussen 1 mei en 15 mei 2018 worden geen reserveringen aangenomen i.v.m. vakantie.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nesli Beauty

Jou van binnen en buiten goed laten voelen, dat is de missie van Nesli en haar medewerkers. Kwaliteit, hygiëne en vooral klanttevredenheid staan in haar salon voorop. Je kan hier met een gerust gevoel in de stoel gaan liggen voor bijvoorbeeld microdermabrasie, microneedling, mesotherapie of een chemische peeling. Ook voor permanente make-up, wenkbrauwen epileren en verven en wimperextesions ben je bij Nesli Beauty in vertrouwde handen. Je vindt de salon in de levendige wijk Lombok, op loopafstand van NS-station Utrecht Centraal.

Nesli Beauty Utrecht

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.