Geen nieuwe meldingen

Midgetgolf Amstelpark

Amsterdam: midgetgolf op een minigolf- of grasbaan bij Midgetgolf Amstelpark, vanaf 2 pers.

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Werk aan je golf skills bij deze baan met maar liefst 18 uitdagende holes - geldig voor de midgetgolf en voor de grasbaan.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Anders dan bij normaal golfen hoef je bij midgetgolf niet ellenlange afstanden af te leggen, hoef je je niet druk te maken over de golfclub waarmee je de bal slaat en hoef je je geen zorgen te maken dat je tijdens een date de helft van de tijd een bal uit de vijver aan het vissen bent. Sla je slag bij Midgetgolf Amstelpark

Kies uit 3 opties

  • € 8,50 voor midgetgolf voor 2 personen op een minigolf- of grasbaan (waarde € 17,50)
  • € 12,50 voor midgetgolf voor 3 personen op een minigolf- of grasbaan (waarde € 26,25)
  • € 16,50 voor midgetgolf voor 4 personen op een minigolf- of grasbaan (waarde € 35)

Kies je parcours en hop van hole naar hole, terwijl je tal van spectaculaire hindernissen trotseert. Sla de bal door de looping en het doolhof of sla een hole-in-one bij het net. Zo kan je het beste van jezelf tonen en heb je met je groepje golfliefhebbers een bijzonder dagje uit. Als je geluk hebt, laat de zon ook nog even z’n gezicht zien.

Ben je meer fan van traditioneel golfen op grasbanen, dan kies je voor de minigolfbanen “Putting Greens” belegd met gras en met echt water, glooiingen en zandbunkers. Beide mogelijkheden hebben 18 holes.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 27 oktober 2019 op alle openingsdagen van Midgetgolf Amstelpark. Bekijk de openingsdagen hier.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: alleen nodig vanaf 10 personen via www.midgetgolf-amstelpark.nl/reserveren.php, o.v.v. Groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Midgetgolf Amstelpark

Al meer dan 40 jaar kan je bij Midgetgolf Amstelpark in Amsterdam - vlakbij de RAI - een balletje slaan op één van de bijzondere banen. Op de 18-holes midgetgolfbaan word je uitgedaagd door verschillende hindernissen. Met bekende banen zoals 'de looping' en 'het vangnet'. Houd je het liever dichtbij het echte golfspel dan is de 18-holes Grasbaan een aanrader. Deze met gras belegde minigolfbanen brengen het beste van beide werelden samen. Zo kan je er putten zoals gedaan wordt bij het 'echte' werk, maar wordt het je wel lastig gemaakt door hindernissen die bekend zijn van het traditionele minigolf.

Midgetgolf Amstelpark

Kinderactiviteiten, Midgetgolf, Sport voor kinderen, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.