Midgetgolf Amstelpark

Midgetgolfen vanaf 2 personen bij Midgetgolf Amstelpark nabij RAI Amsterdam

Tot 54% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Anders dan bij de potjes knikkeren op de basisschool mag je bij golf wél slaan tijdens de wedstrijd en kan je tevreden terugkijken op een beurt die aan de andere kant van de vijver eindigt. Sla je slag bij Midgetgolf Amstelpark.

Kies uit 3 opties

  • € 7,99 voor midgetgolf voor 2 personen (waarde € 17,50)
  • € 11,99 voor midgetgolf voor 3 personen (waarde € 26,25)
  • € 15,99 voor midgetgolf voor 4 personen (waarde € 35)

Kies je parcours en hop van hole naar hole, terwijl je tal van spectaculaire hindernissen trotseert. Sla de bal door de looping, het doolhof of sla een hole-in-one bij het net. Zo kan je het beste van jezelf tonen en heb je met je groepje golfliefhebbers een bijzonder dagje uit. Als je geluk hebt, laat de zon ook nog even z’n gezicht zien.

Ben je meer fan van traditioneel golfen op grasbanen, dan kies je voor de minigolfbanen “Putting Greens” belegd met gras en met echt water, glooiingen en zandbunkers. Beide mogelijkheden hebben 18 holes.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 oktober 2018 op alle openingsdagen van het park (zie: http://gr.pn/MidgetgolfAmstelpark voor de openingsdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: tot en met 9 personen niet nodig. Als je met 10 personen of meer komt, dan wel reserveren via http://www.midgetgolf-amstelpark.nl/reserveren.php met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Midgetgolf Amstelpark


Al meer dan 40 jaar kan je bij Midgetgolf Amstelpark in Amsterdam - vlakbij de RAI - een balletje slaan op één van de bijzondere banen. Op de 18-holes midgetgolfbaan word je uitgedaagd door verschillende hindernissen. Met bekende banen zoals 'de looping' en 'het vangnet'. Houd je het liever dichtbij het echte golfspel dan is de 18-holes Grasbaan een aanrader. Deze met gras belegde minigolfbanen brengen het beste van beide werelden samen. Zo kan je er putten zoals gedaan wordt bij het 'echte' werk, maar wordt het je wel lastig gemaakt door hindernissen die bekend zijn van het traditionele minigolf.

Midgetgolf Amstelpark

Kinderactiviteiten, Midgetgolf, Sport voor kinderen, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.