Geen nieuwe meldingen

de Singel 28, Dordrecht

Ontspanningsmassage van 60 min. bij Mindful Massage in Dordrecht

Kies optie

In een Notendop

Laat het natuurlijk herstellend vermogen van je lichaam prikkelen door een ontspanningsmassage die gericht is op het verminderen van stress.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een Groupon Local Star!

Net als bij het ontpoppen van een goede fles champagne komen de sparkles pas tevoorschijn als de druk er vanaf is. Verlos jezelf van knopen en shine bright like a diamond na een ontspanningsmassage bij Mindful Massage.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een ontspanningsmassage (waarde € 55)
  • € 49,99 voor drie ontspanningsmassages (waarde € 165)

Deze ontspannende massage van 60 minuten lang is onder andere gericht op het soepeler maken van de spieren, het verbeteren van de houding en het verlichten van pijn. De massagetherapeut zal hiervoor verschillende technieken inzetten, zoals het strijken en kneden van de huid en de spieren.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mindful Massage

Bij Mindful Massage gaat de aandacht van de ervaren massagetherapeuten vanaf het moment dat jij de professionele salon instapt volledig naar jou, je gevoelens en gewaarwordingen, zonder te oordelen. In een geheel ontspannen sfeer behandelen de therapeuten - tijdens het geven van diverse massages, zoals therapeutische of ontspannende massages - namelijk niet alleen de kwaal, maar kijken ze ook naar de oorzaak van je klachten. Je vindt deze oase van rust in Dordrecht en in Heijningen, boven Roosendaal.