sluit
TTD Launch

Alfanos Restaurant

Rietdekkerweg 12, Rotterdam

Mixed-grill voor 2-6 personen bij Alfanos Restaurant in Rotterdam Zevenkamp

Kies optie

In een Notendop

Smikkel samen van kebab, Tawook, gegrilde kalkoen en lamskoteletten vanaf de houtskoolgrill in een sfeervolle Arabische setting.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Mixed grill voor 2, 4 of 6 personen
  • Bij restaurant Al Fanos in Rotterdam
  • Eet jullie buiken vol met kebab, Tawook (kip), gegrilde kalkoen en lamskoteletten
  • Uiteraard alles bereid op de grill
  • Drankjes zijn niet inbegrepen

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Minimaal 6 uur van tevoren reserveren. Toon je groupon bij aankomst afgedrukt of op je mobiel. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week.

Over Alfanos Restaurant

Alfanos is van mening dat Nederland behoefte heeft aan een groot authentiek Arabisch restaurant. In Rotterdam Zevenkamp, bij metrostation Ambachtsland, kan je voor deze behoefte in ieder geval terecht. Ontdek de Midden-Oosterse keuken in een origineel Arabische sfeer en proef gerechten als kebab, hummus, mixed-grill, falafel, lahmacun, en gamba's. Kenmerk van deze gevarieerde keuken is dat er wordt gewerkt met veel kruiden en natuurlijke, extra verse ingrediënten. Met 160 zitplaatsen is er genoeg ruimte voor grote gezelschappen en ook je feestje of partijtje vier je hier in duizend-en-een-nacht sfeer.