Geen nieuwe meldingen

Mojito-bartafel

Mojito-bartafel

40+ gekocht
10+ gekocht
€ 72,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze mojito-bartafel is verkrijgbaar in drie kleuren en kan een modern tintje geven aan de meeste hedendaagse keukens en woonkamers.

Product-details

  • Hedendaags en modern design
  • Met schappen aan de zijkant
  • Mogelijk geschikt voor vier personen
  • Geschikt voor kleine ruimtes
  • Materiaal: 16 mm melamine spaanplaat
  • Reinig met een droge of licht vochtige doek
  • Gebruik een schone, droge doek om overtollig vocht weg te vegen om zo barsten of slijtage te voorkomen
  • Afmetingen: 115 x 50 x 103 cm

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.