Geen nieuwe meldingen

Set met 5, 10 of 20 mondmaskers

Set met 5, 10 of 20 mondmaskers

Resterende tijd beperkt!
400+ bekeken vandaag
500+ gekocht
500+ gekocht
€ 11,99

In een Notendop

Deze maskers zijn gemaakt van polyurethaan en voelen zacht aan.

Product-details

De mondkapjes die Groupon aanbiedt, zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting die vereist is voor gebruik in klinische omgevingen.

  • Herbruikbare mondkapjes
  • Met elastische oorlus
  • Zacht, buigzaam en ademend
  • Materiaal: 100% polyurethaan
  • Afmetingen: 10 x 7 x 1 cm
  • Gewicht: 31,8 gr.
De overheid geeft iedereen vanaf 13 jaar het dringende advies een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. Een verplichting daartoe is in de maak.
 

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.