Geen nieuwe meldingen

1-20 mondkapjes met Kerst-thema voor volwassenen en kinderen

Mondkapjes met Kerst-thema

80+ bekeken vandaag
370+ gekocht
370+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze ademende en herbruikbare mondkapjes met Kerst-thema brengen je outfit in een feestelijke sfeer.

Product-details

De mondkapjes die Groupon aanbiedt, zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting die vereist is voor gebruik in klinische omgevingen.

  • Mondkapjes voor volwassenen of kinderen met Kerst-thema
  • Ademend materiaal
  • Wasbaar en herbruikbaar

  • Materiaal: 80% polyester en 20% katoen
  • Beschikbare modellen: D, I, J, K, Y
  • Beschikbare maten: volwassen en kind
    • Volwassen afmetingen (zonder lussen): 12 x 17 cm
    • Kind afmetingen (zonder lussen): 10 x 15 cm
De overheid geeft iedereen vanaf 13 jaar het dringende advies een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. Een verplichting daartoe is in de maak.
 

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.