Geen nieuwe meldingen

1, 4 of 8 mondmaskers in kerstthema met tartanmotief

Mondmaskers met kerstprint

10+ gekocht
€ 3,99
€ 3,50
12% korting

In een Notendop

Deze mondmaskers met kerstprint in levendige kleuren zorgen ervoor dat je modieus en in stijl de eindejaarsperiode ingaat.

Product-details

Let op: de mondkapjes die Groupon aanbiedt zijn niet vervaardigd volgens de specificaties van beschermende uitrusting.

 

  • Ademende stof die kan worden hergebruikt door te wassen
  • Droogt snel
  • Huidvriendelijk materiaal
  • De zachte stof van de oorlussen is rekbaar, geschikt voor alle hoofdmaten en -vormen en laat na verwijdering geen sporen achter op het gezicht
  • Samenstelling: 50% katoen en 50% polyester
  • Afmetingen: 13 x 22 cm
 Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. 
 

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.