Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Monstera Delicious-planten

Monstera Delicious-planten

€ 59,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze Monstera Delicious-kruiden voegen een esthetische en natuurlijke touch toe en zijn geschikt voor thuis.

Product-details

  • De Monstera Deliciosa wordt ook wel gatenplant genoemd
  • Het draagt zijn naam vanwege de gaten in zijn bladeren
  • De botanische naam betekent “heerlijk”, in verwijzing naar zijn eetbare vrucht, terwijl monstera “monsterlijk” betekent, in verwijzing naar de grootte waarin deze plant kan groeien
  • De Monstera komt uit Midden- en Zuid-Amerika en is een tropische klimplant
  • De plant produceert typische luchtwortels, die voedingsstoffen en vocht uit de lucht absorberen. In de jungle is het meestal donker en daarom groeit de doorboorde plant goed op schaduwrijke plaatsen
  • Gemakkelijk te onderhouden, alleen water en wat zon nodig
  • Kan 200-250 cm bereiken op de vervaldag

  • Hoogte bij aflevering; 70-80 cm (gemeten met de pot)

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.