Geen nieuwe meldingen

Mooi Medisch Sportief Veghel

Brugstraat 18, Erp

Botuline toxine-behandeling van 1, 2 of 3 zones bij Mooi Medisch Sportief Veghel

90+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Kies zelf welke zones je laat behandelen met botuline toxine bij Mooi Medisch Sportief Veghel

Over deze deal

Er zijn verschillende redenen om te fronzen: een vriend die een rare opmerking maakt, je kind dat zijn hand ongevraagd in de koekjestrommel wil stoppen of een staarwedstrijd met een baby in de trein. Werk die zorgrimpeltjes weg met een botuline toxine-behandeling bij Mooi Medisch Sportief Veghel.

Kies uit de volgende opties


  • € 74,99 voor een botuline toxine-behandeling van 1 zone (waarde € 150)
  • € 134 voor een botuline toxine-behandeling van 2 zones (waarde € 275)
  • € 189,99 voor een botuline toxine-behandeling van 3 zones (waarde € 400)

Genoeg van die vermoeide blik? Botuline toxine is erg geschikt om dynamische rimpels te laten verdwijnen. Deze ontstaan in je gezicht op de plekken die je het meest gebruikt om jezelf uit te drukken. De specialist injecteert een kleine dosis op een plek waar je resultaat wil zien. Je kan kiezen uit de zones:

  • Frons
  • Voorhoofd
  • Kraaienpootjes

Botuline toxine werkt gemiddeld na 2 dagen en het effect houdt volgens Mooi Medisch Sportief Veghel gemiddeld 3 tot 4 maanden aan. Hoewel het nooit blijvend is, blijft het effect op termijn wel langer zichtbaar en krijg je een meer open en minder norse uitstraling.

Mooi Medisch Sportief Veghel


Mooi Medisch Sportief Veghel is een modern instituut nabij Veghel. Je kan er terecht voor verschillende behandelingen zoals rimpelinspuitingen met botuline toxine of hyaluronzuur, alsook voor hoofdpijnklachten en voedingsadvies.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/vicvi4gdixZzxRwdRJTs/K9-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470” />

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0643 096 822 óf via e-mail op ellevissers@mooimedischsportief.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig bij Mooi Medisch Sportief Veghel, locatie Erp. Minimumleeftijd 18 jaar. Je mag 4 uur na de behandeling niet gaan liggen en gedurende de dag van behandeling het behandelde gebied niet masseren of wrijven. Je mag gedurende 1 week na de behandeling niet scrubben, peelen, stomen, zonnebaden, zonnebanken, de sauna bezoeken of een behandeling van de huidtherapeute ondergaan. Voor meer contra-indicaties en vragen kan je contact opnemen met Mooi Medisch Sportief Veghel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mooi Medisch Sportief Veghel