Kies optie

In een Notendop


Geniet in drie gangen van diverse seizoensgebonden gerechtjes die worden vergezeld door evenzoveel rode of witte wijnen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 27,50 voor een luxe high wine voor 2 personen
  • € 41,50 voor een luxe high wine voor 3 personen
  • € 54,50 voor een luxe high wine voor 4 personen

Tijdens de high wine geniet je van de smaken van drie verschillende gerechtjes. Bij deze gerechtes worden evenzoveel glazen wijn geserveerd, die de smaken laat samensmelten en naar een nóg hoger niveau tillen. Deze gerechtjes worden gemaakt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Wat je precies krijgt is een verrassing en verandert dagelijks, maar je zou zomaar de volgende lekkernijen voorgeschoteld kunnen krijgen:

  • Frittata met gamba
  • Pompoen-kokossoepje
  • Mini-steak tartaar

Voorwaarden


Geldigheid: van 15 oktober 2018 van aankoop t/m 14 april 2019 op alle dagen van de week van 15.00-17.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd voor deze deal is 18 jaar. Omdat er gewerkt wordt met seizoensgebonden gerechten kan de samenstelling van de hapjes veranderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Morlang


In hartje centrum Amsterdam - in een authentiek grachtenpand aan de Keizersgracht, om de hoek bij de Leidsestraat - vind je Morlang. Een café-restaurant waar je zeven dagen per week terecht kan voor een lunch, diner, borrel of kop koffie. Bij mooi weer geniet je van dit alles op het zonnige terras aan het water, maar ook binnen is het prettig toeven. De keuken werkt met verse seizoensgebonden ingrediënten en dat is goed terug te zien op de verrassende kaart en aan de dagelijks wisselende specialiteiten. Morlang staat open voor groepen dus ook voor een personeelsuitje, familiefeestje of zakelijke lunch ben je hier aan het sfeervolle adres.

Morlang

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.