sluit
TTD Launch

Verkeersschool Compleet

Jan Evertsenstraat 713, Amsterdam

A'dam: 12 motorrijlessen + AVD-examen, naar keuze + AVB-examen bij Verkeersschool Compleet voor een beginnende leerling

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDFINAL. Eindigt 26-3.
Code toepassen
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Zet de eerste stappen naar de vrijheid van rondtoeren op de motor met motorrijlessen van 60 minuten en een praktijkexamen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 10 of 12 motorrijlessen inclusief AVD-examen
  • Met naar keuze ook een een AVB-examen
  • Allen geldig voor beginnende leerlingen
  • Inclusief motorhuur tijdens het examen, exclusief theorie-examen à € 31,25 en Eigen Verklaring

  • Een les duurt 60 minuten en je lest in blokken van 90 of 120 minuten
  • Tijdens de les rijdt een ervaren motormuis achter je aan om aanwijzingen te geven
  • Hij bepaalt ook wanneer je examenklaar bent

Voordat je ‘het gevoel’ van motorrijden kan ervaren werk je eerst nog aan het gevoel van motorbeheersing. Een les duurt 60 minuten en je lest in blokken van 90 of 120 minuten zodat je nog sneller richting je rijbewijs racet. Het pakket van 10 lessen is verdeeld in 5 lessen voor het AVB-examen en 5 lessen voor het AVD-examen. Mocht je behoefte hebben aan meer lessen, dan is het ook mogelijk om 6 lessen voor beide examens te volgen.

Deal-Voorwaarden

De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 50 in rekening gebracht, je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij de rijschool. Verplicht telefonisch reserveren op 0638 575 666. Na inwisseling heb je nog 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Alleen voor beginnende leerlingen. Je groupon is niet overdraagbaar. Inclusief motorhuur tijdens het examen. Één les duurt 60 minuten, er wordt gelest in blokken van 90 of 120 minuten. Rijlessen moeten aaneengesloten worden gevolgd. Exclusief theorie-examen à € 31,25 en Eigen Verklaring. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Verkeersschool Compleet

Bij Verkeersschool Compleet kan je terecht voor zowel auto- als motorrrijlessen. De enthousiaste instructeurs doen er alles aan om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen zodat je veilig de weg op kan. Verkeersschool Compleet geeft les in Amsterdam en het is mogelijk om op elke dag van de week (dus ook het weekend) en 's avonds te lessen.