Geen nieuwe meldingen

Mouwloze jurk voor dames

Mouwloze jurk voor dames

Tot 37% korting.
€ 19,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Met een stijlvolle en originele uitstraling is deze mouwloze jurk voor dames verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Product-details

  • Mouwloos ontwerp
  • Kanten zoom
  • Licht
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Onderhoud: wasbaar in de machine
  • Beschikbare kleuren: zwart, wit, roze, geel, bordeauxrood, blauw, groen

Maatgids:

maat borst (cm) schouders (cm) lengte (cm)
M 88 34 85
L 92 35 86
XL 96 36 87
XXL 100 37 88
XXXL 104 38 89

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.