Geen nieuwe meldingen

Graanakker 79, Waddinxveen

3-15 video's laten omzetten naar dvd bij Movietainment in Waddinxveen

Kies optie

In een Notendop

Laat video’s waar je leuke herinneringen aan hebt omzetten naar dvd en bekijk jouw oude, persoonlijke video’s via je dvd-speler.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
marissa
3 beoordelingen2 beoordelingen
januari 23, 2020
2 x hier geweest prima service en kwaliteit

Over deze deal

Net zoals guldens, flippo’s, handgeschreven brieven, roze en blauwe strippenkaarten, walkmans en knikkers zijn er nog een aantal vintage klappers, namelijk de VHS, Hi8, DV, VHS-C of S-VHS. Laat video’s van vroeger omzetten bij Movietainment en bekijk je ‘gouwe ouwe’ op dvd.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 3 video’s laten omzetten naar dvd (waarde € 49,99)
  • € 34,99 voor 5 video’s laten omzetten naar dvd (waarde € 71,99)
  • € 64,99 voor 10 video’s laten omzetten naar dvd (waarde € 134,99)
  • € 94,99 voor 15 video’s laten omzetten naar dvd (waarde € 194,94)

De technologie gaat snel. Voor je het weet printen we ons voedsel uit en reizen we met tijdmachines. Zover is het nog niet, maar je kan de goede, oude tijd wel missen. De tijd dat je nog videobanden bekeek bijvoorbeeld. Bij Movietainment kan je al jouw video’s met kostbare trouw-, vakantie- en jeugd-opnames om laten zetten naar dvd. Dus stap door de rommel op zolder en ga op zoek naar die ene stoffige doos met al jouw bijzondere videobanden.

Het toesturen van de videobanden is voor eigen rekening. Voor het retourzenden vraagt Movietainment € 4,95 (eigen risico) of kies voor de optie aangetekend verzenden voor € 7,95 (verzekerd tot € 500).

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Opsturen kan op alle dagen van de week. Gratis inleveren en ophalen bij het afgiftepunt kan op afspraak op iedere dag van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: Minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op +31657560123 of per mail op info@movietainment.nl om een afspraak te maken om de videobanden te komen brengen.
Meer info: niet geldig voor 8 Milimeter, Super 8, enkel 8, Dubbel 8, 16 Milimeter. Het opsturen van de materialen is voor eigen rekening. Voor het retourzenden wordt een toeslag van €4,95 in rekening gebracht. Voor het aangetekend versturen wordt er een toeslag van € 7,95 in rekening gebracht. Deze kunnen alleen per overschrijving betaald worden. Binnen Waddinxveen/Boskoop komt Movietainment gratis de spullen bij je halen en brengen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Movietainment

Van VHS naar dvd, van dia naar dvd, van Hi8 naar dvd... 'Al het heden wordt verleden, nu wordt het verleden weer heden', zegt Movietainment op hun website. Je kan jouw opnames langsbrengen of wanneer je in Waddinxveen of Boskoop woont, gratis laten ophalen door het personeel van Movietainment.