sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

MTH

Friesland

Gezocht: testpanel voor de Green Wave Device om alle stoplichten op Groupon-groen te zetten

Kies optie

In een Notendop

Koop deze deal voor € 0 om kans te maken op deelname aan het testpanel van het apparaat waarmee je alle stoplichten op groen zet.

Over deze deal

Hoe vaak sta jij stil bij stoplichten, sta je daar wel ‘s bij stil? Om stil aan stil van te worden, toch? Kom de kleur groen vaker tegen dan alleen maar bij Groupon met de Green Wave Device.

De deal

  • Koop deze deal voor € 0 en maak kans op het testen van de Green Wave Device

Wanneer je een groene golf alleen kent als een nogal klassieke Duitse auto in een bostint, wordt het tijd je leven een beetje vaart te geven met de Green Wave Device. Groupon verwacht veel van dit nieuwe product uit Korea. In samenwerking met het Koreaanse bedrijf Traffic Technology Hub biedt Groupon Nederlandse automobilisten de exclusieve gelegenheid om met de Green Wave Device stoplichten in de daluren op groen te zetten. 

Deze vorm van verkeerslichtbeïnvloeding - die tot nu toe uitsluitend door ambulances, brandweer en politie werd gebruikt - is met het revolutionaire apparaat buiten de spits onbeperkt te gebruiken. Het ellipsvormige zwarte apparaat met de groene toetsen werkt simpelweg als een afstandsbediening: druk op de knop en alle verkeerslichten springen automatisch op groen omdat ze je ‘zien’ aankomen. Dat komt door de sensor in het apparaat, die een signaal verstuurt naar de computers waarmee verkeerslichten worden geregeld via de koperen draden in de weg die auto’s ‘voelen’ naderen. Wanneer meerdere mensen tegelijk een Green Wave Device gebruiken (jij wil dat het stoplicht op groen springt om rechtdoor te gaan, terwijl de persoon tegenover je linksaf wil slaan, bijvoorbeeld), dan bepalen de computers die de verkeerslichten aansturen wie er vóór gaat op basis van de drukte en de exacte verkeerssituatie op dat bewuste moment. (Politie, brandweer en ambulance blijven uiteraard hoe dan ook vóór gaan, groene golf of geen groene golf.)

De Green Wave Device zorgt er dus voor dat je sneller bent waar je wil zijn: die ene afspraak haal je dan nét wel, één dag per week kom je minder ‘te’ laat op je werk en die ene dag per week voel je een stuk minder frustratie in de auto. Nederland is het eerste land waar dit product wordt uitgeprobeerd in een pilotstudie via Groupon om te bepalen hoe het product in de praktijk werkt na eerdere extensieve tests met nabootsingen van daadwerkelijke verkeerssituaties. De Nederlandse verkeersinfrastructuur is goed op orde en het verkeer in Nederland is beter en meer gestroomlijnd dan in veel andere landen waardoor de doorstroming, ondanks vele files, naar verhouding soepel verloopt.

De pilotstudie

Door voor nul euro deze deal aan te schaffen loot je mee naar een plek in de pilotstudie van de Green Wave Device. Uit alle mensen die zich via deze gratis deal inschrijven loot Groupon er willekeurig 500 die kosteloos mogen deelnemen aan de pilot. Als deelnemer test je het apparaat 3 maanden lang tenminste 1x per week op technische functionaliteit en gebruiksgemak. Één keer per maand vul je vervolgens een Nederlandstalige online survey in die je wordt toegestuurd door Traffic Technology Hub, de producent van het product. Je mag gedurende deze periode maximaal twee weken missen. De pilot zal in mei 2015 starten.

Traffic Technology Hub

Traffic Technology Hub is een Koreaans bedrijf gevestigd in Daegu dat innovatieve technologie ontwikkelt voor verkeersregeling. De doelstelling van het bedrijf is het garanderen van gemak en veiligheid voor verkeersdeelnemers. Traffic Technology Hub werd opgericht in 1999 door voormalige technische ontwikkelaars van vooraanstaande Koreaanse technologische bedrijven enhet internationaal opererende bedrijf richtte zich in het begin uitsluitend op de ontwikkeling van verkeerslichtregelende computers, Inmiddels omvat het Traffic Technology Hub-assortiment alle technologie die verkeersveiligheid en -doorstroming bevordert. Met meer dan 150 werknemers werkt Traffic Technology Hub continu aan het optimaliseren van hun technologische producten en innovatie om overal ter wereld mensen tevreden en veilig aan het verkeer deel te laten nemen.

Deal-Voorwaarden

Als jij je vanwege deze deal zorgen maakt over de groenvoorziening, klik je op http://gr.pn/groenegolf.