Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 4 Multifunctionele gootsteenfilters

Multifunctioneel gootsteenfilter

490+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit gootsteenfilter kan handig zijn om te voorkomen dat de gootsteen in de badkamer of keuken verstopt geraken.

Product-details

  • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met roestwerende eigenschappen
  • Compatibel met de meeste afvoeren in wastafels, baden en douches
  • Stoppers kunnen leidingen beschadigen en vieze geurtjes veroorzaken, dit eenvoudige apparaat biedt een effectieve remedie Afmetingen verpakking: 7,7 x 7,7 x 1,6 cm, 25 gr.

Deal-Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.