1 of 2 multifunctionele keukenhulp manden, inclusief verzending

Multifunctionele keukenhulp manden

€ 29,90
€ 17,99
40% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze multifunctionele mand is handig voor allerlei doeleinden in de keuken en is makkelijk op te bergen door het opvouwbaar ontwerp.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Grouplineshop S R L

  • Ontworpen om een flexibel, onmisbare, keukenhulp te zijn
  • Is opvouwbaar en daardoor makkelijk op bergen
  • Hang de mand in de pan voor je het eten erin doet, als het eten klaar is met koken, til je de mand op om het eten uit het water te halen
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmetingen mand: 23 x 23 x 12 cm
  • Afmetingen handvat: 16,5 x 12,5 cm
  • Met de hand of in de vaatwasser te wassen

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Grouplineshop S R L. Geregistreerd adres: via tagliamonte 2, torre annunziata, 08858, IT. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: infoitalia@bigupstore.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.