Multifunctionele kraanset, inclusief verzending

Multifunctionele kraanset

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze multifunctionele kraanset is perfect voor het wassen van haren, van huisdieren, enz.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

  • Deze multifunctionele kraanset is perfect voor het wassen van haren, het baden van huisdieren, het vullen van emmers, ouderenzorg, het spoelen van pasgeborenen en meer
  • Kan alleen worden aangesloten op kranen met verwijderbare beluchters, niet geschikt voor douchearmen en douchekoppen
  • Telescopische doucheslang van PP-kunststof, hogedrukbestendig
  • Duurzaam in gebruik
  • Materiaal: kunststof en verchroomd messing
  • Slanglengte: ca. 100 mm
  • Bevat zuiverende stenen die het water verrijken met negatieve ionen, waardoor het water zuiverder wordt en kalkaanslag wordt verminderd

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Levering enkel tot aan de deur op de begane grond.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Grouplineshop S R L, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Bigupstore van 14.06.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Grouplineshop S R L. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: infoitalia@bigupstore.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: via tagliamonte 2, 08858 torre annunziata, NAPOLI, IT.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.