Geen nieuwe meldingen

Multifunctionele rugzak voor dames

Multifunctionele damestas

Tot 50% korting.
€ 39,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze modieuze damesrugzak kan onder andere een mobiele telefoon, bril, lippenstift, tas en sleutels gemakkelijk meenemen.

Product-details

  • Multifunctionele rugzak voor dames
  • Kan op verschillende manieren gedragen worden: met de hand, op de rug of over de schouder
  • Materiaal: PU-leer
  • Afmetingen: 24 x 12 x 26 cm
  • Beschikbare kleuren: rood, zwart, donkerblauw, grijs, paars, roze en zilver
  • Gewicht: 450 gr.

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.