Geen nieuwe meldingen

Grand Prix Formule 1: Brons-tickets voor de race, kwalificatie en/of training op Spa-Francorchamps (28-30 aug. 2020)

Mundotour

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ronkende motoren, verbrand rubber en de beste coureurs ter wereld zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke Grand Prix in België.

Over deze deal

  • Ticket “Brons” (staanplaats) voor Grand Prix Formule 1
  • Voor volwassenen (15+ jaar oud) en kinderen (5 t/m 14 jaar oud)
  • Locatie: Spa-Francorchamps

  • Data: 28/29/30 augustus 2020
    • vrijdag 28 augustus 2020: vrije training
    • zaterdag 29 augustus 2020: kwalificatie
    • zondag 30 augustus 2020: race

Programma van de Grand Prix

Vrijdag: Vrije Training

Je mag vanaf 08.00 uur het circuit al betreden om naar de oefenronden te kijken. De oefenronden zullen worden gereden tussen 10.00 en 11.30 uur en tussen 14.00 en 15.30 uur.

Zaterdag: Kwalificatie

Vandaag wordt de dag ook aangevangen met een oefenronde tussen 11.00 en 12.00 uur, om nog even warm te rijden. De kwalificatie volgt later op de dag, om 14.00 uur. Hier wordt beslist wie er zondag op welke positie aan de race gaat deelnemen. Vanaf 08.00 uur heb je vandaag al toegang tot het circuit.

Zondag: De RACE

De early-birds hebben ook vandaag toegang vanaf 08.00 uur in de morgen om helemaal niets te hoeven missen en de beste standplaatsen uit te kiezen. Bereid je voor op DE race van het jaar in België en schreeuw je favoriete coureur richting winst. De race begint als het groene licht zichtbaar wordt, om stipt 14.00 uur.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor categorie brons voor de GP Spa-Francorchamps op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: de tickets zijn persoonsgebonden. Na aankoop mail je de ontvangen groupon(s) naar de partner, vervolgens ontvang je uiterlijk 2 weken voor het evenement een officieel entreebewijs (e-ticket) waarmee je op de betreffende dag naar binnen kan.
Meer info: tickets voor kinderen zijn geldig voor de leeftijd 5-14 jaar, volwassenen zijn 15+ jaar oud. Voor vragen kan je contact opnemen via info@mundotour.es of telefonisch op 0034 985 725 778 - Engels- en Franstalig. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat het e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven, éénmalig wordt verstrekt aan Mundotours. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop!" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Mundotours. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail aanvullende informatie te sturen. Daarna zal Mundotours de gegevens verwijderen.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mundotour