sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Museum Van de 20e Eeuw

Krententuin 24, Hoorn

Tickets voor de StarWars expositie bij Museum Van de 20e Eeuw

Kies optie

In een Notendop

Ontdek hoe je (groot)ouders leefden in de vorige eeuw in dit nostalgische museum én neem een kijkje bij de unieke Star Wars expositie.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 4,50 voor een entree kaartje 1 volwassene (waarde € 9)
  • € 6,50 voor een entree kaartje 1 volwassene + 1 kind (waarde € 13)

Van 19 november 2016 t/m 7 januari 2018 is er een expositie over alles wat er rond de Star Wars films is verkocht sinds 1977. De expositie neemt je mee naar “a long time ago in a galaxy far, far away…” en vertelt het verhaal over de miljoenen Star Wars producten die zijn gemaakt. De expositie is verdeeld over drie zalen en toont piepkleine figuurtjes tot ruimteschepen en pakjes kauwgom. Je kunt plaatsnemen in de cockpit van de Millenium Falcon en wellicht kom je wel levensgrote figuren als Chewbaca of prinses Lea tegen. Meer informatie over de expositie kan je hier vinden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: Het museum is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00-17.00 uur en in het weekend van 12.00-17.00 uur. De Star Wars expositie is te bekijken tot 7 januari 2018, daarna is het entreeticket geldig voor toegang tot het museum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum van de 20e Eeuw

Het Museum van de 20e Eeuw ontdek je op het Oostereiland in Hoorn en via de binnenplaats van de vroegere gevangenis aldaar. Dit museum vertelt je over de vorige eeuw met een tentoonstelling van bijzondere voorwerpen en tientallen interieurs. In de museumshop koop je souvenirtjes of kado's gebaseerd op de museumcollectie en de educatieve ruimte is er voor klassen die bijv. op schoolreis zijn. In drie zalen zijn wisselexposities te zien - die bijvoorbeeld een iconisch televisieprogramma uitlichten - en in de andere zes zalen bekijk je de vaste collectie.