Geen nieuwe meldingen

Museum Van de Twintigste Eeuw

Tickets voor het Museum van de 20e Eeuw met tentoonstellingen van Märklin Speelgoed en Floris, 50 jaar jeugdheld

Beperkte tijd beschikbaar!
70+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ontdek hoe je (groot)ouders leefden in de vorige eeuw en neem een kijkje bij de nostalgische expositie Märklin Speelgoed 1900-1940.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor het Museum van de 20e Eeuw
  • Locatie: Krententuin 24 in Hoorn
  • Incl. service- en administratiekosten
  • Kinderen tot en met 3 jaar gratis
  • Inclusief audiotoer en puzzeltocht

Je ticket geeft je recht op toegang tot het Museum van de 20e Eeuw waar iconische en opvallende items en interieurs van de vorige eeuw gepresenteerd worden. Door de vaste expositie en wisselende tentoonstellingen maak je op een interactieve manier kennis met die ‘goeie ouwe tijd’ waarin je (groot)ouders zijn opgegroeid (of jijzelf natuurlijk).

Kies uit 3 opties

  • € 3,50 voor entree voor 1 kind - 4-15 jaar (waarde € 5)
  • € 5,50 voor entree voor 1 volwassene - 16+ jaar (waarde € 10)

  • € 19,50 voor entree voor 1 gezin (maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen) (waarde € 35)

Tentoonstelling Märklin Speelgoed 1900-1940

Puffende stoomlocomotieven hebben een speciale aantrekkingskracht. Dat begrepen de broeders Märklin goed in 1900. De verzameling van Frank Huisman uit Almere Haven is van 16 maart t/m 15 september 2019 te bewonderen in het museum.

Tentoonstelling Floris, 50 jaar jeugdheld

Precies 50 jaar geleden keken onze (groot)ouders naar de televisie-avonturen van Floris en Sindala. Deze beroemde ridderserie werd gekenmerkt door harnassen, zwaarden en schilden. Relikwieën die nu te bewonderen zijn in de nieuwste tentoonstelling van het museum. Ga terug in de tijd met de aanwezige voorwerpen en verkleed je eens als jonkvrouw of ridder, neem plaats op een paard, gruwel in de kerker en ga los in het kasteel. Deze tentoonstelling is te zien tot en met 27 oktober 2019.

Vaste collectie

De vaste collectie bestaat uit tientallen interieurs en (bijzondere) gebruiksvoorwerpen uit de 20e eeuw. Je gaat terug in de tijd om herinneringen op te halen óf versteld te staan van hoe die (o)pa en (o)ma van jou vroeger leefden.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Museum van de 20e Eeuw t/m 27 oktober 2019. Op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum van de 20e Eeuw

Het Museum van de 20e Eeuw ontdek je op het Oostereiland in Hoorn en via de binnenplaats van de vroegere gevangenis aldaar. Dit museum vertelt je over de vorige eeuw met een tentoonstelling van bijzondere voorwerpen en tientallen interieurs. In de museumshop koop je souvenirtjes of kado's gebaseerd op de museumcollectie en de educatieve ruimte is er voor klassen die bijv. op schoolreis zijn. In drie zalen zijn wisselexposities te zien - die bijvoorbeeld een iconisch televisieprogramma uitlichten - en in de andere zes zalen bekijk je de vaste collectie.

Museum Van de Twintigste Eeuw

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.