Geen nieuwe meldingen

Museum Volkenkunde

Entreetickets voor Museum Volkenkunde in Leiden voor 1 of 2 personen

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga op wereldreis in dit vermaarde museum en ontdek de verhalen van mensen uit 8 cultuurgebieden, van Oceanië tot de Noordpool.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Entreetickets voor Museum Volkenkunde voor volwassenen
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Steenstraat 1, Leiden

Kies uit twee opties

  • € 8 voor 1 persoon (waarde € 15)
  • € 16 voor 2 personen (waarde € 30)

Volkenkunde voor kinderen

In Museum Volkenkunde zijn verschillende voorwerpen te vinden die bijzondere krachten hebben. Kinderen kunnen deze krachten verdienen tijdens een uitdagende speurtocht door het museum. Door vragen te beantwoorden, geheimschrift te ontcijferen en opdrachten uit te voeren kunnen ze lid worden van de Wereld Club en krijgen ze een stoere tattoo.

De jongste kinderen - tussen 2 en 6 jaar oud - kunnen in het museum terecht in De Wilde Bus. Dit fantasievoertuig leidt ze in gezelschap van bekende figuren uit kinderboeken de wereld rond. In de bus bestaan tijd en afstand even niet en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Begeleiders kunnen vanuit het museumrestaurant, direct naast De Wilde Bus, een oogje in het zeil houden.

Helende Kracht

Tot en met 5 januari 2020 is deze tentoonstelling te zien waarin dieper wordt ingegaan op Winti, sjamanisme en meer. Iedereen streeft op zijn eigen manier naar geluk en gezondheid. Hoe we dat bereik verschilt enorm. Zie hoe wereldwijd genezingstradities bestaan en ga mee op een spirituele reis. Vergaap je aan de collecties met magische buidels vol geneeskrachtige stoffen, sieraden en sjamanenmantels en zie amuletten van over de hele wereld, van Groenland tot Pakistan en Mexico tot Tibet.

Kijk hier voor alle activiteiten en tentoonstellingen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Museum Volkenkunde t/m 31 januari 2020 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.volkenkunde.nl/nl/plan-je-bezoek-in-museum-volkenkunde/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden niet geaccepteerd.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs voor volwassenen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde is gevestigd in een monumentaal pand aan de Singel te Leiden, op vijf minuten loopafstand van NS-station Leiden Centraal. Bezoekers bereiken het museum via de tuin, waarin de metershoge totempaal ze welkom heet. In het museum staat de mens centraal. Aan de hand van voorwerpen kom je van alles te weten over culturele diversiteit. Museum Volkenkunde vormt, samen met het Afrika Museum en het Tropenmuseum, het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Museum Volkenkunde

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.