Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde

Tot 43% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


De deal

  • Entreetickets voor Museum Volkenkunde voor volwassenen
  • Locatie: Steenstraat 1, Leiden
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Kies uit twee opties

  • € 8 voor een entreeticket voor Museum Volkenkunde voor 1 volwassene (waarde € 14)
  • € 16 voor een entreeticket voor Museum Volkenkunde voor 2 volwassenen (waarde € 28)

Toegangskaartjes voor kinderen kunnen ter plekke aan de kassa gekocht worden.

Ontdek de wereld in Museum Volkenkunde

De vaste tentoonstelling van Museum Volkenkunde toont objecten uit acht cultuurgebieden. Voorwerpen die stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen. Van Oceanië tot de Noordpoolgebieden, van Geisha tot de Boeddha en van Mekka tot Leiden. Daarnaast zijn er wisselende exposities te zien.

Volkenkunde voor kinderen

In het WereldLAB, de speciaal ingerichte kinderruimte van het museum, kunnen kinderen met een interactief spel hun eigen ideale wereld vormgeven. Tijdens een ontdekkingstocht verzamelen kids alle krachten in het museum. Als ze de eerste vier krachten gevonden hebt, kunnen ze lid worden van de Wereld Club, de kidsclub van Museum Volkenkunde. Maar dat is nog niet alles: ze krijgen dan ook een stoere tattoo.

De Wilde Bus is een fantasievoertuig voor kinderen van twee tot zes jaar. Ze reizen in gezelschap van bekende figuren uit kinderboeken de wereld rond. In de bus kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten: wie achter het stuur zit, stijgt op en vliegt waar hij/zij heen wil. Alles kan, tijd en afstand bestaan niet. De begeleiders kunnen direct naast de Wilde Bus in het museumrestaurant genieten van een heerlijke versnapering.

Kijk hier voor alle activiteiten.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Museum Volkenkunde tot 30 september 2018 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd of omgeruild voor een andere locatie.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum Volkenkunde


Museum Volkenkunde is gevestigd in een monumentaal pand aan de Singel te Leiden, op vijf minuten loopafstand van NS-station Leiden Centraal. Bezoekers bereiken het museum via de tuin, waarin de metershoge totempaal ze welkom heet. In het museum staat de mens centraal. Aan de hand van voorwerpen kom je van alles te weten over culturele diversiteit. Museum Volkenkunde vormt, samen met het Afrika Museum en het Tropenmuseum, het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Museum Volkenkunde

Sightseeing of tour, Museum, Kinderactiviteiten, Museum en attractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.