Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde

Tot 43% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ga op wereldreis in dit vermaarde museum en ontdek de verhalen van mensen uit 8 cultuurgebieden, van Oceanië tot de Noordpool.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


  • Entreetickets voor Museum Volkenkunde voor volwassenen
  • Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Steenstraat 1, Leiden

Ontdek de wereld in Museum Volkenkunde

De vaste tentoonstelling van Museum Volkenkunde toont objecten uit acht cultuurgebieden. Voorwerpen die stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen. Van Oceanië tot de Noordpoolgebieden, van Geisha tot de Boeddha en van Mekka tot Leiden. Daarnaast zijn er wisselende exposities te zien.

Kies uit twee opties

  • € 8 voor een entreeticket voor 1 persoon (waarde € 14)
  • € 16 voor een entreeticket voor 2 personen (waarde € 28)

Toegangskaartjes voor kinderen kunnen ter plekke aan de kassa gekocht worden.

Volkenkunde voor kinderen

In Museum Volkenkunde zijn verschillende voorwerpen te vinden die bijzondere krachten hebben. Kinderen kunnen deze krachten verdienen tijdens een uitdagende speurtocht door het museum. Door vragen te beantwoorden, geheimschrift te ontcijferen en opdrachten uit te voeren kunnen ze lid worden van de Wereld Club en krijgen ze een stoere tattoo.

De jongste kinderen - tussen 2 en 6 jaar oud - kunnen in het museum terecht in De Wilde Bus. Dit fantasievoertuig leidt ze in gezelschap van bekende figuren uit kinderboeken de wereld rond. In de bus bestaan tijd en afstand even niet en kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Begeleiders kunnen vanuit het museumrestaurant, direct naast De Wilde Bus, een oogje in het zeil houden.

Bali - Welcome to Paradise

Vanaf 12 oktober 2018 vertelt deze tentoonstelling je het complete verhaal over het paradijselijke Bali. Maak kennis met de onbekende kant van het door toeristen geliefde Indonesische eiland. De tentoonstelling geeft je een aanvulling op wat je door reisbeschrijvingen, blogs en instagram foto’s al weet en zorgt ervoor dat je met een genuanceerder beeld het museum verlaat.

Kijk hier voor alle activiteiten en tentoonstellingen.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Museum Volkenkunde t/m 1 februari 2019 op dinsdag t/m zondag. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.volkenkunde.nl/nl/plan-je-bezoek-in-museum-volkenkunde/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden niet geaccepteerd.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs voor volwassenen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museum Volkenkunde


Museum Volkenkunde is gevestigd in een monumentaal pand aan de Singel te Leiden, op vijf minuten loopafstand van NS-station Leiden Centraal. Bezoekers bereiken het museum via de tuin, waarin de metershoge totempaal ze welkom heet. In het museum staat de mens centraal. Aan de hand van voorwerpen kom je van alles te weten over culturele diversiteit. Museum Volkenkunde vormt, samen met het Afrika Museum en het Tropenmuseum, het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Museum Volkenkunde

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.