1 of 2 mutsen met gat voor paardenstaart

1 of 2 mutsen met gat voor paardenstaart

€ 29,99
€ 9,49
68% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze muts met gat voor een paardenstaart heeft een gebreid kabelontwerp en voorkomt dat het haar onder de muts vast komt te zitten.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Feilicious Gmbh

  • Gebreide muts met gedraaid patroon
  • Met een gat voor je paardenstaart
  • Geschikt voor herfst, winter en lente
  • Voorkomt haarklitten onder de cup
  • Eén maat (20 x 21 cm)
  • Materiaal: 100% acryl
  • Wasinstructie: machine wasbaar op minder dan 40 graden

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Je product wordt geleverd door Felicious GmbH. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: support@feilicious.com. Geregistreerd adres:
Herlingsburg 16
22529 Hamburg
Hamburg DE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.