Geen nieuwe meldingen

Muy Bonita Salon

Markerkant 12, Almere

Ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten bij Muy Bonita Salon in Almere

Kies optie

In een Notendop

Met een klassieke ontspanningsmassage van het lichaam wordt stress in lichaam en geest er voor 1 of 1,5 uur even uit gekneed.

Over deze deal

  • Ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten
  • Alleen geldig voor vrouwen
  • Laat het aan de knedende bewegingen van de masseur over
  • Om lichaam en geest in ontspannende staat te brengen
  • Laat stress voor 1 of 1,5 uur geen rol spelen
  • Wanneer je jezelf op de massagetafel nestelt

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let wel alleen geldig voor vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Muy Bonita Salon

Naar eigen zeggen is Muy Bonita Salon in Almere een plek voor iedereen die zich goed van binnen en mooi van buiten wil voelen. Een muy bonita plek dus om lief te zijn voor jezelf en je te laten verwennen met een welverdiende behandeling. Je kan hier terecht voor verschillende ontspannende massages en verzorgende pedicure-behandelingen. Maar ook voor kleine beauty-behandelingen met een grote impact op je looks. Volumineuze wimperextensions, een gekleurd gellakje of epileren en verven van de wenkbrauwen bijvoorbeeld.